Son Yorumlar

Flaş Haber

NBA Smaç yarışması: Rapora göre Jaylen Brown'un katılması bekleniyor

 Rapora göre Boston Celtics yıldızı Jaylen Brown, 2024 NBA All-Star Smaç Yarışması'nda şansını deneyecek.

The Athletic'ten Shams Charania'ya göre Brown "büyük olasılıkla" Indianapolis, Indiana'daki 2024 All-Star haftasonunda smaç şenliklerine katılacak ve üç kez All-Star olan oyuncu Doğu Konferansı yedek oyuncusu olarak Pazar günkü önemli maça çıkmadan önce katılacak . Takım arkadaşı Jayson Tatum, Doğu'nun başlangıç ​​oyuncusu seçildi .

 Brown'ın katılımı , 2018'deki Victor Oladipo'dan bu yana ilk kez bir All-Star'ın smaç yarışmasına katılması anlamına geliyor . Brown , offseason'da Celtics'le beş yıllık, 304 milyon dolarlık bir süper maksimum sözleşme uzatması imzaladı.

NBA ALL-STAR'A BAŞLAYANLAR: LeBron James bir NBA rekoru daha kırdı

Saha , G League'in Osceola Magic'inden smaç şampiyonu Mac McClung tarafından tamamlanacak ; Miami Heat'ten Jaime Jaquez Jr .; ve New York Knicks'ten Jacob Toppin . Toppin'in smaç yarışmasıyla kendi bağlantısı var - ağabeyi Indiana Pacers'tan Obi Toppin , 2021 yarışmasında ikinci oldu ve bir sonraki sezonu kazandı.

All-Star Cumartesi Gecesi'nin son etkinliği olan smaç yarışması, NFL'nin Indianapolis Colts takımına ev sahipliği yapan Lucas Oil Stadyumu'nda gerçekleştirilecek .  Futbol stadyumuna inşa edilen son teknoloji LED kortta gerçekleşecek .

2024 NBA All-Star hafta sonu ne zaman?

NBA All-Star hafta sonu 16-18 Şubat'ta gerçekleşecek.

16 Şubat Cuma günkü etkinlikler arasında ünlüler maçı (19:00 ET, ESPN) ve yükselen yıldızlar maçı (21:00 ET, TNT) yer alıyor.

17 Şubat Cumartesi günü beceri mücadelesi, 3 sayı yarışması, Steph Curry ile Sabrina Ionescu arasında 3 sayı mücadelesi ve smaç yarışması (20:00 ET, TNT) yer alacak.

2024 NBA All-Star Maçı 18 Şubat Pazar günü (20:00 ET, TNT) oynanacak.

Gainbridge Fieldhouse'da gerçekleşecek olan Yükselen Yıldızlar maçı dışındaki tüm etkinlikler Lucas Oil Stadyumu'nda gerçekleştirilecek.

Hiç yorum yok